En familiedrøm med masser af naturtid og havetid

1920 1216 Hedensted Kommune

Råd til en bil mere

Boligpriserne i Hedensted Kommune var det, der for alvor gav skubbet til at flytte fra Hovedstaden til Daugaard. Her fik familien Berg masser af kvadratmeter for pengene, og det har frigivet penge til alt det sjove og til bil nr. 2. Den nærliggende motorvej gør det nemt for Søren og June at komme på arbejde. Og den korte afstand til børnenes daginstitutioner gør, at de sagtens kan hente børnene til fods eller på cykel.

– ”Det er de bedste 10 minutter på dagen, fordi man kan snakke med sine børn. Institutionen ligger i gåafstand selv for små ben”, fortæller June.

Familiedrøm er gået i opfyldelse

Familiens egen have og den omkringliggende natur bliver flittigt brugt både til hverdag og i weekenderne. Der er masser naturtid og havetid til at spise æbler fra egen avl, klatre i træer og lege i haven. Når køkkenhaven dyrkes, lærer ungerne samtidig om jord til bord.

Livet i Hedensted Kommune er præget af følelsen af frihed og en stemning af ro og idyl. Her har Familien Berg skabt et lille fristed:

– ”Det er vores familiedrøm, der virkelig er gået i opfyldelse her!”

Har fået det hele

I Daugaard kender alle hinanden, og man hilser på folk på gaden eller ved købmanden. Med nærhed til daginstitution, skole, indkøbsmuligheder, natur, skov, strand og vennerne lige om hjørnet, har familien følelsen af at have fået hele pakken.

– ”Jeg mangler ikke noget. De tilbud, der er, udfylder de behov, vi har som familie”, siger June.

Om familien

Familien Berg består af June, Søren og børnene William på 3 år og Viktor på 3 måneder. June er dyrlæge, og Søren er landmåler. I 2014 flyttede de fra Valby i København og bor nu i Daugaard i et dejligt hus med have tæt på naturen. De er faldet godt til i lokalsamfundet, hvor det stærke fællesskab giver ro og tryghed.