Nærheden i Hedensted giver overskud til familietid

1920 1216 Hedensted Kommune

Mere hus for pengene

– ”Man kunne få mere hus for pengene herude. Og det ligger meget centralt i forhold til motorvej. Det ligger tæt på Horsens, tæt på Vejle. Det ligger bare rigtig godt geografisk”, siger Louise.

Tid til naturen

I Hedensted har familien masser af tid til at være i naturen. De bor i et hus med have, og har derfor mulighed for at være ude og i kontakt med naturen hver dag.

– ”Vi kan bare trække i gummistøvlerne for at gå ned i skoven, og vi er dernede i løbet af ti minutter”, siger Louise og fortæller, at de om sommeren ofte kommer i sommerhuset ved Daugaard strand.

Vores liv er bare i Hedensted

Familien har alt, hvad de skal bruge i nærheden, og mulighederne er mange. Med cykelafstand til alt er de tæt på bedsteforældrene, svømmehallen, indkøbsmuligheder, skoven og daginstitutionen. Derfor har de fået masser af tid til at være familie. Hygge og samvær er i særdeleshed i højsædet.

I Hedensted har familien fået råd til to biler og skal ikke tænke over begrænsninger i økonomien. I Hedensted har familien råd til det, de gerne vil og fået mere frihed i hverdagen.

– ”Vores liv er bare i Hedensted”, afslutter Louise.

Om familien

Louise Rønsholt er akutsygeplejerske og bor i Hedensted sammen med Stephan Dalsgaard, som er projektleder. Sammen har de Sigurd på 1 ½ år. I 2010 flyttede de fra Vejle til Hedensted, fordi de her fandt den rigtige bolig til den rigtige pris med den rigtige beliggenhed.